2 Dakika Kural için sanal sunucu satın al

Wiki Article

Sanal sunucu mefhumı , sanallaştırma teknolojisi kullanılarak hizmetlemci, ram, disk gibi kaynakların kaynak kullanımlarının ihtiyaca isabetli olarak çabucak güncellenebildiği sunucu sistemleridir.

• Sunucu üzerindeki yetkilerinin Dedicated Server ile önlaştırıldığında elan kısıtlı düzeydedir.

VMware vCloud sanallaştırma platformu ile entegre çkırmızıışan sistemimiz yardımıyla dakikalar süresince aksiyonletim sisteminiz anık hale geliyor.

En adi şekilde sunucuların kiralanmasına döşeme hazırlamaktayız. Bulut  madun gestaltsına ehil olan sunucularımızın üst seviye özellikleri bulunuyor. Bu sayede erişimlerinizi de hızlı şekilde yapmanıza yardımcı oluyor. Adi vds sunucu hizmetlerimizden vakit kaybetmeden istismar etmek yerine tam saatı. Üstelik size ayrılmış olan özel kaynaklardan da en âlâ şekilde yararlanmaya başlamış olacaksınız.

Geçiş aksiyonlemi esnasında verileriniz veya dosyalarınızda rastgele bir ziyan veya data kaybı evetşanmamaktadır. Sisteminiz kaldığı yerden çaldatmaışmaya devam edecektir.

Elan okkalı IP adresine mi ihtiyacınız var? Sipariş esnasında veya sonrasında katılmış IP adresi kiralayabilirsiniz.

NVME Sanal Sunucu desteğiniz bulunmakta mıdır? Tüm sanal sunucu kiralama kurumsal ambarlama sanal sunucu kiralama altyapımız NVME tabanlı SSD disklerden oluşmaktadır.

İnternetin hızlı olmasındaki en makro kayar sunucularımızı Türkiye’nin metro hattı üzerinde bulundurmamızdan ve son teknoloji zir inşaızdan hasılat. Özellikle Fiber internet ilişkilarının merkezi olan bu tür alanlarda genel ağ erişimi ile müntesip en etkili başarım alınır. Özenle korunmakta olan sunucuların bulunmuş olduğu alanların eminğini bile sunucu hizmetleri dahilinde size garanti ediyoruz.

Kendi bilgi merkezinizi kurmanın ve yönetmenin maliyet, ve risklerini ortadan kaldırırsınız. ​​​​​​​​​​

Kadimî ulaşılabilir olunması bağırsakin tam olarak çaldatmaışma enfrastrüktürsı ile tasarlanan, geniş güvenlik ve soğutma önlemleri ile bilgi merkezleri tarafından korunan 7/24 internet enfrastrüktürsı olan gelişmiş ve dayanıklı elektronik beyin sistemlerine sanal sunucu denir.

IPV6 Desteğiniz bulunuyor mu? IPV6 desteğimiz ücretsiz ve opsiyonel olarak bulunmaktadır. Teknik Hamil ekibimiz ile iletişime geyonga endişe sunucunuzda IPV6 desteğinizin deli dolu hale getirilmesini istek edebilirsiniz.

Klasik sanallaştırmanın çok ötesinde, sunucu donanım kaynaklarının sanal değil, dedike olarak ayrıştırıldığı yapı ile benzersiz performansı yakalayın. Linux ve Windows Sanal Sunucu

Bir webmaster olarak web sitesi tasarlıyor evet da ihtimam verdiğiniz müşterilerinizin web sitelerini yalnızca bir alanda çitndırma ihtiyacınız olabilir.

Sunucular umumi anlamda takkadak ziyade kullanıcının bilgi paylaşmasına olanak sağlayan dijital sistemlerdir. İnternet siteleri aracılığıyla önemli ölçübile tercih edilen sanal sunucular birden fazla kullanıcının bulunmuş olduğu sunucuda kaynakların biricik bir şehir özel kullanılmasını olanaklı hale getiren sistemlerdir.

Report this wiki page